هشت دروغ مالی که نباید در سی‌سالگی به خود بگویید! (بخش دوم)

ساخت وبلاگ

آیا شما به نقطه‌ای رسیده‌اید که باید سبک زندگی مالی خود را تغییر دهید؟

ما در “[*** لینک‌ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده می‌باشند. ]” توضیحاتی در مورد دروغ‌های مالی دوران جوانی به شما دادیم و نشان دادیم چطور باید گام‌هایی عملی برای مقابله با این دروغ‌ها بردارید تا آینده روشن‌تر و همراه با آرامش بیشتر پیش روی شما باشد. در ادامه پنج دروغ مهم دیگر را به شما معرفی خواهیم کرد.

چهارم: «من تا زمانی که بیش از ۳۰ میلیون تومان درآمد سالانه نداشته باشم نمی‌توانم چیزی پس‌انداز کنم»

اگر شما چنین اعداد و ارقامی را برای خود در نظر گرفته‌اید، به‌احتمال‌زیاد برای مدت‌زمانی طولانی هیچ پس‌اندازی نخواهید داشت. به نظر پس‌انداز کردن روی ارقامی کمتر از این غیرممکن به نظر می‌رسد، اما اگر شما بدانید که هزینه‌های چه بخشی را باید کاهش دهید می‌توانید به‌راحتی پس‌انداز داشته باشید.

اولین گام برای پس‌انداز بهتر آن است که بدانید دقیقاً چقدر درآمد دارید و مشخصاً درآمدهایتان کجا خرج می‌شوند. زمانی که متوجه شدید کجا بیش‌ازاندازه در حال خرج کردن هستید، سعی کنید تا برای مثال ماهی ۵۰ هزار تومان از آن هزینه را کاهش دهید تا به عدد معقولی برسید. سپس مجموع این پس‌اندازها را ماهانه به حساب‌هایی انتقال دهید که سود بالایی از آن‌ها به دست می‌آورید.

حوزه‌هایی که شما معمولاً می‌توانید در آن‌ها صرفه‌جویی کنید عبارت‌اند از «رستوران‌ها، کافی‌شاپ‌ها، خریدهای ناگهانی». به عبارتی درآمد خود را صرف برآورده کردن نیازهایتان کنید نه خواسته‌ها و آرزوهایتان!

پنجم: «من نمی‌توانم همزمان تعهد مالی و زندگی اجتماعی داشته باشم»

شما همچنان می‌توانید دوستانتان را ببینید بدون آنکه لازم باشد حسابتان را برای رفتن به یک رستوران یا کافی‌شاپ گران‌قیمت خالی کنید. صرفه‌جویی در چنین شب‌هایی می‌تواند واقعاً به شما کمک کند. بگذارید واقع‌بینانه نگاه کنیم. احتمالاً دوستان شما نیز نمی‌توانند از پس مخارج این مکان‌های گران‌قیمت بر بیایند. برای اینکه بتوانید زمانی را کنار هم خوش بگذرانید تنها به کمی خلاقیت و کمی نظم نیاز دارید.

شما می‌توانید دوستان صمیمتان را به خانه دعوت کنید و کنار هم لحظات خوبی را سپری کنید. از طرفی می‌توانید با رجوع به سایت‌های تخفیف گروهی موجود به دنبال موقعیت‌های مناسبی برای سفر یا پینت بال با هزینه‌های بسیار کمتر باشید.

ششم: «شرایط مالی من واقعاً ساده است. برای تجزیه‌وتحلیل مخارجم نیازی ندارم که زمان زیادی صرف کنم»

در حقیقت، عکس این قضیه صحت دارد. به خاطر اینکه وضعیت مالی‌تان ساده است، الآن بهترین زمان برای شروع تجزیه‌وتحلیل است. هرقدر بزرگ‌تر شوید شرایط مالی‌تان پیچیده‌تر می‌شود. در زندگی‌تان ممکن است با مخارج متعددی مانند پرداخت برای خرید خانه، تعمیر و تجهیز خانه، هزینه‌های مرتبط با فرزندان و مخارج درمانی مواجه شوید. اگر از همین الآن عادت‌های مالی شکل‌گرفته‌ای نداشته باشید ممکن است بعداً شرایط سخت‌تری را تجربه کنید.

هر چند روز یک‌بار تا زمانی که هنوز هزینه‌هایی که کردید در یادتان هست نگاهی به تراکنش‌های مالی‌تان بیندازید. شما ممکن است تا زمانی که همه اعداد را یک‌باره جلوی خودتان نبینید متوجه نشوید که خوردن روزانه یک نوشابه انرژی‌زا چقدر در ماه برایتان هزینه در بر خواهد داشت. نگاهی گذرا به خریدهای روزانه می‌تواند منجر به تغییرات بزرگی در جهت بهبود شیوه خرج کردن شما شود.

هفتم: «هزینه کردن برای کلاس‌های ورزشی گران‌قیمت برای من مشکلی به وجود نمی‌آورد. من نه بچه دارم و نه قسط وام مسکن می‌پردازم.»

خوب این کاملاً به بودجه شما بستگی دارد. قاعده ۵۰/۲۰/۳۰ می‌گوید که تنها ۳۰ درصد از درآمد خالص شما باید به مخارج مرتبط با سبک زندگی‌تان تخصیص داده شود که شامل کلاس‌های ورزشی، اینترنت، سینما، تئاتر و این قبیل مخارج می‌شود. اگر تناسب‌اندام برای شما مهم است و شما می‌خواهید که ۲۰ درصد از درآمدتان را خرج کلاس‌های ورزشی کنید، حتماً این کار را انجام دهید؛ اما این به آن معناست که شما باید تنها ۱۰ درصد از درآمدتان را صرف سایر اقلامی کنید که روی سبک زندگی شما تأثیر می‌گذارند. اگر متوجه شدید که معمولاً بیش از ۳۰ درصد از درآمدتان را صرف برآورده کردن «خواسته‌هایتان» می‌کنید، در این صورت باید نحوه ورزش کردنتان را تغییر دهید. برای مثال می‌توانید به پارک محله بروید و از ابزار ورزشی موجود در پارک استفاده کنید یا از ویدیوهای رایگان موجود در اینترنت که ورزش در خانه را آموزش می‌دهند، استفاده کنید.

اگر شما ۳۰ سالتان شده است و هنوز هرماه کل درآمدتان را خرج می‌کنید و روزهای پایانی ماه را به انتظار حقوق ماه بعد می‌نشینید، زمان آن رسیده که تغییری در شیوه زندگی خود ایجاد کنید.

هشتم: «من هرچه در می‌آورم خرج می‌کنم. این کار هیچ ایرادی ندارد.»

خوب، مشکل اینجاست که اگر شما پس‌انداز ندارید، متأسفانه هیچ حاشیه امنیتی هم نخواهید داشت. ما در مدیرمالی به شما پیشنهاد می‌کنیم تا حداقل معادل ۶ ماه از درآمد خالصتان را برای مواقع اضطراری پس‌انداز کنید تا با توجه به شرایط اضطراری نظیر زمانی که ماشینتان خراب شد، یا کارتان را از دست دادید یا مخارج درمانی برایتان پیش آمد، با مشکل جدی مواجه نشوید.

در نظر داشته باشید، اگر در مرز ۳۰ سالگی هستید و هنوز ماه‌به‌ماه زندگی می‌کند، زمان آن فرا رسیده تا رویه‌تان را تغییر دهید. شما می‌توانید با برداشتن مقداری از حقوقتان و واریز آن به حسابی با سود بالا که کارتی هم برای برداشت از آن ندارید، پس‌اندازتان را شروع کنید. با این کار به‌زودی از سرعت افزایش پس‌اندازتان متعجب خواهید شد و شگفت‌زده می‌شوید که چگونه توانسته‌اید بدون آن پول نیز به همان شکل قبلی زندگی کنید.

امیدواریم با به‌کارگیری این آموزش‌ها بتوانید زندگی و مخارج‌ خود را بهتر مدیریت کنید.

منبع: [*** لینک‌ها فقط برای اعضای سایت قابل مشاهده می‌باشند. ]

- - , .

تالار بورس...
ما را در سایت تالار بورس دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : محمد رضا جوادیان talarebourse بازدید : 112 تاريخ : پنجشنبه 29 بهمن 1394 ساعت: 16:20